×

Garantie en retourneren

Garantie

Artikelen die bij ontvangst defect blijken te zijn worden kostenloos gerepareerd of vervangen. Bij een defect stuur je binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen een email met het bestelnummer en een foto van het defect als bewijs, indien het een zichtbaar defect is. Indien het defect niet zichtbaar is, dan omschrijf je het probleem. Het artikel moet bewaard worden tot je van ons bericht hebt ontvangen. Het is mogelijk dat we je vragen om het artikel retour te zenden. Artikelen onder € 50,- worden vervangen, artikelen boven € 50,- worden gerepareerd of vervangen.
Hierna is alleen een eventuele fabrieksgarantie van toepassing.

 

Retourneren

Voor levering aan consumenten is de wet Kopen op Afstand van toepassing en geldt het herroepingsrecht. De consument heeft 14 dagen na ontvangst van de goederen het recht om aan te geven dat hij/zij de goederen wil retouren. Er zijn enkele uitzonderingen op het herroepingsrecht, zoals artikelen die op maat zijn gemaakt of die om hygiënische redenen niet retour genomen hoeven worden zoals bijvoorbeeld ondermode.

De leveringen van Ingifts.nl en Ingifts.be zijn Business to Business (B2B) leveringen. Wij verkopen namelijk aan jou, een ander bedrijf. Hierop is de wet Kopen op Afstand niet van toepassing. Artikelen kunnen niet retour gezonden worden.